کتاب زندگی عاقلانه اثر البرت الیس
- شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۰۷:۳۵ ق.ظ
- ۰ نظر
معرفی کتاب زندگی عاقلانه
کتاب زندگی عاقلانه اثرالبرت الیس، در قفسه ی کتب روانشناسی قرار می گیرد. این اثر(کتاب زندگی عاقلانه اثر البرت الیس ) با بهره گیری از رویکرد های علم روانشناسی و شناختی در تلاش است تا راهکار های عملی و صحیحی را برای زندگی بهتر ارائه دهد. از آنجایی که احساسات و هیجانات اشخاص همیشه در رقم زدن اتفاقات بزرگ زندگی نقش اساسی دارند، آلبرت الیس در این کتاب (کتاب زندگی عاقلانه اثر البرت الیس )خوانندگانش را به زندگی در لحظه ی حال دعوت کرده است. همیشه برای ما رویداد هایی در گذشته رخ داده که رد پای آن تا مدت ها ما را تحت تاثیر قرار می دهد، اگر نتوانیم در لحظهی حال زندگی کنیم، خاطرات آن رویداد ها همیشه ما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.برای دریافت بن تخفیف 45 درصدی خرید کتاب روی لینک بن تخفیف کلیک کنید: بن تخفیف
ریتم کلی کتاب زندگی عاقلانه بر یک رویکرد درمانی حاکم است. رویکرد رفتار درمانی عقلانی – هیجانی روشی است که در دستور کار روانکاو ها قرار می گیرد. برای نهادینه سازی این روش لازم است که سلسله مراتبی به صورت قدم به قدم انجام شود. به عنوان مثال اولین قدم در این مسیر این است که انسان خود حقیقی اش را بپذیرد. همان خود واقعی که در درون ما و در پس هیجانات خفته است..شما می توانید برای دریافت رایگان کتاب روی لینک کلیک کنید: کتاب رایگان

این اثر به ما کمک می کند تا پایه و بن اصلی اختلالات روانی را شناسایی کرده و تکنیک مقابله با آن را آموزش ببینیم. اختلالاتی هستند که به صورت نامرئی در وجود ما جا خوش کرده اند و ما کمتر متوجه حضورشان می شویم. مواردی مانند بی قراری، تعصب، منفی گری، تحجر و دگم گری و… این اختلالات دائما در ضمیر ناخودآگاه ما به صورت غیر مستقیم موجب رنجش خاطر ما خواهند شد و مسیرمان را برای رسیدن به یک زندگی ایده آل با ناهمواری روبرو خواهند کرد.در نظر بگیرید شما عادت مثبت «کتاب خواندن» را در خود ایجاد کردهاید و به عنوان مثال هر روز ۲۰ صفحه کتاب میخوانید. در این صورت شما در یک سال میتوانید حداقل ۲۴ کتاب ۳۰۰ صفحهای بخوانید که بسیار شگفتانگیز است. یا مثلا تصور کنید این کتابها را در طول یکسال میتوانید بخوانید: زندگی خود را دوباره بیافرینید - ملت عشق - از دولت عشق - هنر ظریف رهایی از دغدغه ها - مهر طلبی (بیماری راضی مردن دیگران)- قصه عشق -برتری خفیف - پیام گم گشته - در قلمرو سکوت - زندگی عاقلانه - نیرویت را درسختی ها بیاب - تسلی بخشی های فلسفه - جنگجوی عشق - پیوند زخم خورده

آلبرت الیس کیست؟
آلبرت الیس(کتاب زندگی عاقلانه اثر البرت الیس ) در سال 1913 و در شهر پیتسبورگ ایالت پنسیلوانیا دیده به جهان گشود. او با رویای ثروتمند شدن و کسب درآمد بالا به یک دبیرستان بازرگانی در نیویورک وارد شد؛ اما از شانس بد یا خوبی که داشت با دوران رکود شدید اقتصاد آمریکا مواجه شد. او پس از این واقعه به رشته ی روانشناسی وارد شد. آلبرت الیس به خاطر سهم ویژه ای که در روش درمان شناختی رفتاری یا به اختصار (CBT) داشت، مورد احترام همه ی روانشناسان واقع می شود.
او که در ابتدا به روان تحلیل گری اعتقاد داشت، پس از گذشت مدتی این روش را منسوخ دانست و خود را درمانگر عقلانی نام نهاد. وی معتقد است که حال ما نشات گرفته از افکار ماست. الیس به قول ما ایرانی ها می گوید که “ از کوزه همان برون تراود که در اوست”!!!
اگر که ما در زمان های مختلف احساس ناراحتی می کنیم، دلیلش باورهای غیر عاقلانه ی ماست. الیس معتقد است که با مرتب کردن و نظم بخشیدن تفکرات می توانیم احساس رضایت و شادی در خودمان ایجاد کنیم. خط فکری آلبرت الیس بر این مسیر است که درمان می بایست به صورت فعال باشد. او در همه آثارش مخصوصا کتاب زندگی عاقلانه تلاش کرده است تا عقاید خود تخریب گر افراد را اصلاح کرده و با اعتلا بخشیدن افکار و باورها، او را به رضایت فردی و در نهایت مسرت و شادمانی برساند.

در زندگی عاقلانه چه می گذرد؟
برشی از کتاب زندگی عاقلانه:
(( در بیشتر درمانها، از جمله رفتار درمانی، سعی بر آن است که نشانههای روان رنجوری اشخاص برطرف شود: هراسهای بیجهت، وسواسهای فکری و عملی، و اعتیادهایشان. در برخی درمانها، مانند تحلیل وجودی و روانکاوی، سعی میکنند به درک «عمیقتری» از مشکل برسند و به مراجعان کمک میکنند فلسفهی خودشان را تغییر دهند و از این رو، مانع از آن میشوند که آنان در آینده نشانههای جدیدی خلق کنند. با این حال، درمان عقلانی هیجانی از این فراتر میرود و در پی خلق فلسفهای جدید و عمیق و از بین بردن نشانهها است. درمان عقلانی هیجانی همچنین به دیگران کمک میکند دربارهی مشکلات روانرنجورانهشان مضطرب و افسرده نشوند.))
کتاب زندگی عاقلانه در خط فکری علم و واقعیت حرکت می کند. ویژگی فوق العاده ی این کتاب، که این اثر را با کتب انگیزشی و موفقیت متمایز می کند، این است که آلبرت الیس با قاطعیت به همه ی مطالب غیرعلمی و سطحی که بیشتر حکم یک تسکین دهنده را دارند مخالفت نشان می دهد. او معتقد است که به جای دیدگاه مثبت نگر به مشکلات، که درمانی موقت و گذرا هستند می بایست بنیادین و ریشه ای به وجودمان نگاه کنیم تا با ساخت شخصیت نو و جدید به درمان قطعی دست پیدا کنیم.

فصول کتاب زندگی عاقلانه با سرتیتر های “بینش” آغاز شده است. مهم ترین هدفی که دکتر آلبرت الیس در روش خود به آن معتقد است ایجاد بینش است. بینش صحیح به پیرامون از اساسی ترین وجوه شخصیتی انسان است.
از آنجا که روش الیس به صورت فعال عمل می کند، می توان در مدت زمان کوتاهی به نتایج قابل قبولی دست یافت. رویکرد عقلانی – درمانی به ریشه ی اختلال حمله کرده و با برنامه ی عملی که می دهد، شخص به سرعت به خودکفایی درمانی می رسد.
اگر به دنبال موفقیت از راه علمی همراه با برنامه ی عملی هستید ما به شما کتاب زندگی عاقلانه را پیشنهاد می کنیم.